tisdag 5 april 2011

Marhaba = Hej ;)

Okej! Vill först berätta att Jerry Williams gjorde en mycket bra show på fredagen i Leksand och familjen Hermansson var nöjda! (vi har fått biljetterna av Sanna i julklapp). Det är så sällan hela familjen gör saker ihop.

Lördag morgon skjutsade pappa mig till tåget och han är väl för go, han får en allergisk reaktion p g a min parfym och börjar stornysa, jag säger "vi får snart öppna upp dörrarna och vädra ur doften" Pappa svarar, Nej den vill jag ha kvar. Åhhh min pappa! Jag blir så glad i hjärtat av sådana här repliker, och är ju så pappig.
Tåget gick mot Sthlm och där utförde jag lite ärenden på stan innan all min tid ägnades åt Stina (och Tom). Vi köpte tacos och de fick lösgodis i present från vansbros godishus :) ! Det var väl mottaget ;)! Dagen efter "hårvård" och som vanligt är Stina generös med omhändertagandet.

Nu det ni säkert mest är intresserade av ;)! DUBAI!... Resandet gick så bra, allt rullade på (brukar alltid krångla för mig på något vis) och måndag kväll mötte vi Rosie i 30 graders värme!
Detta är andra dagen "onsdag" och kom precis ur duschen efter att ha legat vid poolen sedan kl12.00. Men till er glädje ;) kan jag meddela att vi haft två molniga dagar hehe men resten av veckan säger sol, så vi får hoppas det.
Igår var första festen! Här ligger alla uteställen i de stora hotellen och skyskraporna eftersom andra lokaler inte har alkoholtillstånd.

Nu blir det shopping ikväll och marknad. Och Forever 21 finns!!! Och coldstone!!! (glassbar för er som inte vet eller varit i USA och upplevt denna gudagåva)

Lite bilder MEN de ligger i helt fel ordning...

Första mötet!

Utgång i lyxus! Ladies night dvs gratisdrinkar!

Rödtjut och mina braiga böcker på planet!

It´s time ;)!

NYHETER i Sthlm ;)!

Stina min Stina!


Jerka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar