måndag 28 februari 2011

stuppa nu!

Emelie är här och hämtar sista packningen! Inatt flyger hon till Afrika och ska volontärarbeta i en månad på ett barnhem sedan resa runt med pojkvännen ännu en månad. Ikväll bullfest (eftersom Jenni fyller år på onsdag) och "hejdåmys".

Har varit hemma över helgen! Och detta inlägg har lite fokus på sådant man stoppar i munnen! Förvånad?! Men, jag tycker ju det är så roligt :)... Hade bra dagar hemma, fika med Ovas och släktbesök! Även en bra fest på lördagen med några av mina närmaste brudar (har ganska många men detta var några av dem) och lite shopping!

På onsdag kommer Emma Björk på besök till mig! Åh det ska bli så bra dagar! :) E & E, kan inte misslyckas!


NYHET! Jag brukar inte vara så förtjust i saker med blåbärssmak, för att det brukar smaka "konstgjort" men dessa var helt ok :)!


Fredagsmys!


Hemgjord lingonsylt på gröten, passar på när man väl är hemma! Och vet ni, de där tallrikarna är så goda att äta ur. Tänk hur det är, man har vissa saker som är godare att äta/dricka ur! Ja t o m bestick kan vara godare att äta med! Dessa är gamla tallrikar som vi haft sedan vi var små, slitna. Kanske därför :)!


Fika hos farmor!


Farmor och en tafsande hund!


KOLLA! Semlor, ny mangochoklad görgod ;)! Och macademianöt/honey choklad heelt ok!


Vilka grymma brudar! Fest och ut på "Hela huset gungar" i Borlänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar